Mit år 2016

2016 er officielt ovre og jeg har aldrig følt at et år, er gået så hurtigt som dette har gjort. Mine mål for 2016 var at få skudt min karriere som makeupartist i gang, og derudover bare fokusere på at have det godt. Når jeg kigger tilbage på året der er gået, er jeg virkelig stolt over hvor jeg står i dag.

Det har uden tvivl været året hvor jeg har formået at opnå, en masse med min karriere som makeupartist. Alt sammen ting som jeg kun har turde at drømme om. Jeg har arbejdet sammen med en masse dygtige mennesker, og fået udviklet mig enormt meget som makeupartist. 

Jeg har været ude og rejse en masse, fået nyt job og ikke mindst brugt massere af  tid på, at være i nuet sammen med mine nærmeste. Bloggen blev derfor også lagt til side i en længere periode i løbet af året, da jeg har haft mit fokus plantet et helt andet sted.

Jeg har udvalgt nogle højdepunkter fra mit år, som jeg selvfølgelig gerne vil dele med jer.

i 2015 afsluttede jeg min stylist uddannelse, og i 2016 blev jeg også færdiguddannet makeupartist. Jeg er uddannet på Art of Style and Makeup i København, og jeg kunne ikke være mere glad, for hvad uddannelserne har givet mig!

z2

Året har budt på virkelig mange spændende jobs. Et af dem var da jeg var makeupartist på Danmark har Talent på TV2. Jeg var med under liveshowsene, og fik her rigtig smag for, hvordan det er at lave tv. Det var en fed oplevelse, at være med på en stor produktion, og følge alle deltagerne på deres rejse i programmet.

z1

Kort tid efter jeg blev færdiguddannet makeupartist, rejste jeg til New York, for at se hvad byen kunne bringe mig. Her lavede jeg blandt andet makeup på et photoshoot, med model og blogger Luca Fersko. New York er en helt særlig by, og jeg må indrømme at jeg er smask forelsket i den!

z3z4I løbet af året har jeg også arbejdet på en masse photoshoots, og været med til at skabe en masse fede billeder. Billederne bliver brugt til mit personlige portfolio og til modelbureauernes. Jeg elsker at dele mine ideer, og se dem komme til virklighed!

z6z7

I sommers var jeg et smut i Barcelona sammen med min familie. Det er første gang vi besøgte Barcelona, og det er bestemt heller ikke sidste gang.

z5

En af de ting jeg nok er mest oppe og køre over er, at jeg i år har fået job i YSL og Armani beauty. Der er ikke noget federe end at elske at gå på arbejde. Et quote der står mig nær er “The only way to do great work, is to love what you do” and that is fucking true!

Udover mit nye job arbejder jeg også freelance som makeupartist. Jeg har I år oprettet min egen virksomhed, og har dermed taget skridtet videre som selvstændig. Det er virkelig spændende, og jeg kan ikke vente med, at se hvad det nye år vil bringe.

z13

Endnu en tur til New York blev det til, og denne gang var vi ovre, for at lave musikvideo til Hasan Shah’s nye single “Million på Konto”. Vi var et helt hold afsted som boede i en fed lejlighed oppe i Harlem. I kan se musikvideoen lige her. New York giver mig så meget livsglæde og inspiration. Der går ikke længe før jeg er tilbage i byen igen!

z8

Jeg har arbejdet på mange musikvideoer i år, og jeg er vild med det! Det er fedt at være en del af et team, og arbejde med nogle af tidens dygtigste artister. Jeg har blandt andet arbejdet med Christopher, Topgunn, Page Four, ANYA, BLAK og selvfølgelig Hasan Shah.

z11

Sidst men ikke mindst har jeg nydt mine venners selskab fuldt ud. De har været med på sidelinjen igennem hele min rejse, og jeg kunne ikke være gladere for, at kunne dele det hele med dem.

z14

De sidste mange år har jeg haft mig et par nytårs forsæt, som jeg har kunne følge i løbet af året. Jeg kan egenligt meget godt lide at sætte mig for noget, og gøre mit bedste for at opnå det. I år har jeg dog ikke skrevet noget ned, eller sat nogle mål for det nye år. Jeg tror det er sundt at tage tingende som de kommer. Selvfølgelig drømmer jeg om at året vil bringe min karriere endnu længere, men det tror jeg, og håber på, nok skal komme til at ske, så længe jeg fortsætter med den samme viljestyrke.

Jeg ser frem til at se hvad 2017 bringer, og jeg ønsker jer alle sammen et godt år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *