Smukke Limited Edition nyheder fra Morphe

morpheMorphe eller Morphe Brushes som brandet nu engang hedder, er kendt for deres fantastiske produkter, til endnu mere fantastiske priser. Du har måske allerede set eller hørt, om den eftertragtede bestseller 35O palette, som indeholder alt du skal bruge af neutrale, varme og shimmer øjenskygger. Lige en palette efter mit makeup hjerte! Dog har den som skrevet været enormt udsolgt, og jeg har derfor endnu ikke fået fingrene i den.

I starten af December måned annoncerede Morphe, to nye paletter i samme kategori. Her har de lavet helt nyt design, og endnu bedre pigmentering! De to paletter hedder følgende Bronzed Mocha og Copper Spice Bundle. Paletterne koster $17.99  pr. stk og kommer også i en pakke med begge for $30.59.

Paletterne blev sat til salg d. 26 kl. 18 dansk tid på Morphes hjemmeside. Limited Edition nyheder plejer at blive revet væk, og jeg sad derfor også klar ved computeren, for at få fat i paletterne. Jeg fik heldigvis fat i begge paletter, og kom i alt af med omkring 390 kr. Fragten fra USA til Danmark er desværre i den dyre ende, men det følger jo desværre med. Heldigvis er paletterne meget prisvenlige, så det gør mig ikke noget, når jeg ved hvor stor glæde jeg vil få af dem.

Paletterne er netop blevet fjernet fra Morphes hjemmeside. Jeg tror det skyldes den store efterspørgelse, men hold et godt øje med dem, for jeg er sikker på, at de bliver lagt op igen inden længe!

Jeg glæder mig til at få paletterne hjem, og skabe en masse skønne looks. Er der nogle af jer der har fået fat på de skønne paletter?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *