Travel time

14011730_10154462549069861_1665473500_n

Cashmere, Samsøe / BH, Pieces / Jeans, H&M / Støvler, Vagabond / Taske, Daniel Silfen 

I sidste uge tog jeg en spontan beslutning, og bookede en flybillet til New York. Som nogle af jer måske ved, så var jeg sidst derovre i april måned, hvor jeg arbejdede på nogle photoshoots. Denne gang står programmet på noget, som jeg selv synes er ret spændende. Jeg skal nemlig over og være makeupartist på en musikvideo og hvem kunsteren er, vil jeg løfte sløret for senere. Jeg skal bo i en stor lejlighed på manhatten sammen med crewet bag musikvideoen, det bliver virkelig fedt at prøve at bo i en lejlighed i stedet for hotel, som jeg har gjort de forrige gange jeg har været i New York.

Sidst jeg var afsted gjorde jeg mig fejlen at pakke alt alt for meget, hvilket jeg næsten altid kommer til, kender i det? Dog har jeg virkelig prøvet at gøre mig umage, for at pakke halvt så meget denne gang.. Så har jeg forhåbenligt mulighed for, at have lidt med mig hjem i kufferten, uden at skulle købe ekstra bagage som sidst. upss

Jeg glæder mig til at komme derover igen, og husk at I kan følge med på min snapchat Miafabricius

1 Comment

  1. 11. august 2016 / 19:46

    Din blog er LABER! Ville derfor lige høre, om man kan følge den på Bloglovin? Har kigget, men kan kun finde hvad der ser ud til at være en, der ikke har været brugt i et par måneder 🙂

    nymaane.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *