NYX PRO STORE HAUL

thumbnail_IMG_2306 thumbnail_IMG_2307
13933352_10154453532079861_1748643219_n

Da jeg var i Barcelona var jeg så heldig, at gå forbi en NYX Pro Store. Jeg vidste faktisk slet ikke at der lå en pro store i Barcelona, så jeg blev rigtig begejstret, og måtte selvfølgelig ind og se hvad de havde. Jeg har aldrig været i en af deres Pro Stores før, så der var en helt masse lækre produkter, som jeg ikke havde set før. Efter min tur til New York med makeup shopping fra morgen til aften, må jeg nok erkende, at jeg ikke ligefrem behøver eller mangler mere makeup i øjeblikket. Men det stoppede mig altså ikke.. Jeg endte med at købe lidt forskellige øjenskygger til min Z palette, så jeg kan få fyldt den helt ud. Jeg har ikke prøvet NYX single shadows før, så jeg har været spændt på at prøve dem af. Efter at have prøvet dem synes jeg egenligt de er helt okay, især til prisen! De er dog mere pudrede i konsistensen, og langt fra så cremede som mine makeupgeek øjenskygger. Udover øjenskyggerne købte jeg også to pigmenter, sammen med en multitasker mixing medium. Jeg har ikke leget så meget med pigmenter før, da jeg synes de fleste pigmenter er lidt pricy. De her var dog til en rigtig god pris. Det sidste jeg købte var en blush i en peachy farve, som er utrolig fin til hverdag.

PS.. hvor sjovt er det lige at alle mænende er parkeret ude foran butikken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *